Bestil dine gaver senest d. 21. december for at Postnord skal kunne levere inden juleaften. Julegaver byttes indtil d. 15. januar.

Bytte- og returret
Alle køb til og med d. 24. december har fuld bytte- og returret frem til d. 15. januar 2021. Dvs. at du skal have give besked inden da, og derefter har du 14 dage til at returnere varen. Gaver kan også byttes i vores showroom på Carl Møllers Allé 33 i Søborg. Der vil være åbent i starten af januar og åbningstider annonceres på hjemmesiden.

Levering til jul
Der håndteres rigtig mange pakker i julen, og det er derfor vigtigt at bestille i god tid. Bemærk også, at pakker kan være lidt længere undervejs end normalt.

Onsdag d. 21. december er iflg. Postnord sidste dag for bestilling af pakker, der skal nå frem inden juleaften. Postnord skulle dermed kunne levere til hjem-adressen senest d. 23. december men der er ingen garanti, så det er en god idé at bestille i god tid. Hvis man bestiller til levering på sin adresse, er det vigtigt, at man er hjemme når postbudet kommer med pakken, så vær venligst opmærksom på dette (ellers kan den først hentes på posthuset den følgende hverdag, og det kan være efter jul)! Det er også en god idé at få pakken leveret på sin arbejdsplads, eller sendt til pakkeboks eller postbutik.


Læs mere på Postnords hjemmeside her


Showroom i Søborg
Det er også muligt at afhente pakker i vores showroom i Søborg som er åbent til d. 23. december og efter aftale ved henvendelse på undra@undarmaa.com eller tlf. 22 43 74 33. Her kan du se varerne på hjemmesiden, se specielle tilbud og prøve tøj m.m. Betaling kan ske med Mobile Pay.